AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizili boncuk görmek

Kahve falında dizili boncuk görmek

Kahve falında dizili boncuk görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında dizili boncuk gördüyseniz:

  • Bir iş arkadaşınızın veya partnerinizin üzerine fazla gitmeniz, kırılmasına neden olabilir.

Kahve falında dizili boncuk görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine işarettir.

Kahve falında dizilmiş boncuk görmek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında ipe dizili boncuk görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dizili ayakkabı görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına inanılır.

Kahve falında sıraya dizilmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında dizi yıldızı görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında dizili altın görmek iş kaybı yaşanacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına inanılır.

Kahve falında dizilmis inci görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir