AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek

Kahve falında bir arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek

Kahve falında bir arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine işarettir.

Kahve falında bir arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortaklıklara girebillir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını hamile olduğunu öğrenmek aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile olmadığını öğrenmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine işaret eder.

Kahve falında hamile olduğunu öğrenmek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına delalet eder.

Kahve falında hamile olduğu öğrenmek kişinin iyi hale geleceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birinden hamile olduğunu öğrenmek tatsız haberlerin alınacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında doktora gidip hamile olduğunu öğrenmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, birçok yeni fikir edinileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir