AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden izin almak

Kahve falında birinden izin almak

Kahve falında birinden izin almak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinden izin almak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınıza yardımcı olun.

Kahve falında izin vermemek belalı insanlara denk geleceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında izinsiz yemek yemek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında izin kullanmak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının evine izinsiz girmek sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak izini görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, gönül gözünün açılacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla izine gitmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, varlıklı kimse olacağına işarettir.

Kahve falında izinsiz evlenmek kötü kişilere yakın olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında izin almak yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir