AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyi yılan görmek

Kahve falında iyi yılan görmek

Kahve falında iyi yılan görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında iyi yılan gördüyseniz:

  • Tüm hünerinizi gösterin.

Kahve falında iyi huylu yılan görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında iyi yılan görmek yapılan planların alt üst olacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında ölünün iyi olduğunu görmek kişinin bundan zarar göreceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iyileşen yara görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına yorulur.

Kahve falında kanser olup iyileştiğini görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iyiliği emretmek güzel işler yapacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına işarettir.

Kahve falında iyi bir okul kazanmak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, çok büyük mutluluk duyacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta yakınını iyi görmek sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir