AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerini yanmış görmek

Kahve falında işyerini yanmış görmek

Kahve falında işyerini yanmış görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, evine haciz geleceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında işyerini yanmış gördüyseniz:

  • Dost zannettiğiniz kmseler sizin zannetiğiniz kadar dost olmayabilirler.

Kahve falında yanmış işyeri görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında işyerini yanmış görmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına işaret eder.

Kahve falında işyerinin yanmasını görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında yanmış kurabiye görmek kendi işinin sahibi olunacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında yanmış fotoğraf görmek çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemeğin yanmasını görmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanmış eşya görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yanına gitmek karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir