AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeğin yanmasını görmek

Kahve falında yemeğin yanmasını görmek

Kahve falında yemeğin yanmasını görmek çok üst mevkilere yükseleceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, elinize para geçeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında yemeğin yanmasını gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek isterken kendi sağlığınıza zarar vermemelisiniz.

Kahve falında yemeğin yanmasını görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yanmış yemek görmek bir sebeple çok üzüleceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında yanmış et yemek geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yanmış ekmek yemek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanmış yemek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına yorulur.

Kahve falında başkasının yüzünü yanmış görmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, iş güç sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında başbakanın yanına geldiğini görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına tabir olunur.

Kahve falında yanmış yufka görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir