AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerini kiraya vermek

Kahve falında işyerini kiraya vermek

Kahve falında işyerini kiraya vermek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, eşlerin boşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işyerini kiraya vermek gördüyseniz:

  • Memnuniyetsizlik gösteriyorsunuz.

Kahve falında işyerini kiraya vermek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dükkan kiraya vermek iş öğreneceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ev kiraya vermek dinden çıkacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına tabir olunur.

Kahve falında kiralık ev aramak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına inanılır.

Kahve falında kiracı olduğunu görmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kiraya taşınmak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında kiramen katibin meleklerini görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine işarettir.

Kahve falında kiralık ev tutmak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir