AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerini kapalı görmek

Kahve falında işyerini kapalı görmek

Kahve falında işyerini kapalı görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, neşeli bir hayat süreceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine yorulur.

Kahve falında işyerini kapalı gördüyseniz:

  • Çok parlak bir öneri veya teklifin diğer olasılıkları gölgelemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında işyerini kapalı görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında kapalı kişiyi açık görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı kutu görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapalı yer görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı bayanı açık görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havanın kapalı olduğunu görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına işarettir.

Kahve falında gözü kapalı olmak işlerin kara geçeceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına yorulur.

Kahve falında kapalı kahve fincanı görmek sıkıntılarının son bulacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir