AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinden hediye almak

Kahve falında işyerinden hediye almak

Kahve falında işyerinden hediye almak kişinin tek başına kalacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında işyerinden hediye almak gördüyseniz:

  • Belli yatırımlarınız veya vereceğiniz hizmetlerle ilgili konularda sizinle aynı şekilde düşünen kişilerle bir araya gelmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında işyerinden hediye almak birikim yapılacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşından hediye almak öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında işyerine kar yağdığını görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işyerini kapalı görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine rivayet eder.

Kahve falında işyerinin iflas ettiğini görmek yaşamına bakacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında işyerinde fare öldürmek kendisini iyi hissedeceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına tabir olunur.

Kahve falında işyerindeki şefini görmek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işyerinde patronu görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir