AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgalarla yükselmek

Kahve falında dalgalarla yükselmek

Kahve falında dalgalarla yükselmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına, geçiminin kolaylaşacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına işaret eder.

Kahve falında dalgalarla yükselmek gördüyseniz:

  • Bir misafirliğe gidebilirsiniz ya da eğlence hayatınızda hareketlilik olacak.

Kahve falında dalgaların çok yükseldiğini görmek üzüntülerin biteceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında dalgalarla yükselmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine rivayet eder.

Kahve falında dalgaların yükseldiğini görmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin göğe yükseldiğini görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında göklere yükselmek toparlanacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında helikopterle yükselmek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, mali krize gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dere suyunun yükseldiğini görmek fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında paraşütle yükselmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir