AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı topladığını görmek

Kahve falında halı topladığını görmek

Kahve falında halı topladığını görmek hedeflerine kavuşacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında halı topladığını gördüyseniz:

  • Belli bir teklifi olumlu ya da olumsuz ön kabulle değerlendirmekten kaçınmalı, manzaranın tümüyle görünmesini beklemelisiniz.

Kahve falında halı toplamak hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evdeki halıları toplamak amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halı topladığını görmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında halıları toplamak fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evden halı toplamak sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına yorulur.

Kahve falında halıdan saç toplamak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında halıyı toplamak alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında halıdan iğne toplamak ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, karasızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir