AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyeri yangını görmek

Kahve falında işyeri yangını görmek

Kahve falında işyeri yangını görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine alamet eder.

Kahve falında işyeri yangını gördüyseniz:

  • Sadece, tartışmalı ortamlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında işyeri yangın görmek kişinin isteklerine nail olacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işyeri yangını görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işyerinde yangın çıktığını görmek birikim yapılacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında işyerinde yangın görmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında işyerinin yangın görmek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında yangını söndürmeye çalışmak ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birinin evinde yangın görmek işlerdeki karın artacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında yangına su taşımak verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir