AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinin yangın görmek

Kahve falında işyerinin yangın görmek

Kahve falında işyerinin yangın görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, rakiplerin üzüleceğine inanılır.

Kahve falında işyerinin yangın gördüyseniz:

  • Başkalarının yük, görev veya sorumluluklarını üstlenmeniz durumunda yapabilecekleriniz kısıtlanabilir.

Kahve falında işyerinin yangın görmek sevilip sayılacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına rivayet eder.

Kahve falında işyeri yangını görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında işyerinde yangın çıktığını görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına inanılır.

Kahve falında işyerinde yangın görmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına işaret eder.

Kahve falında işyeri yangın görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Kahve falında yangın hortumu görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine inanılır.

Kahve falında yangından kurtulmak ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında mahallede yangın görmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, kazançlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir