AnaSayfa / Genel / Kahve falında istiğfar çekmek

Kahve falında istiğfar çekmek

Kahve falında istiğfar çekmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında istiğfar çekmek gördüyseniz:

  • Zorlanmanız olayların ilerlemeyeceği anlamına gelmiyor.

Kahve falında istiğfar çekmek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında istiğfar okumak başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tövbe istiğfar getirmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine inanılır.

Kahve falında istiğfar getirmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, her isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında istiğfar etmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tövbe istiğfar etmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi sallanan dişini çekmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına delalettir.

Kahve falında gözüne mavi sürme çekmek fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir