AnaSayfa / Genel / Kahve falında istiğfar etmek

Kahve falında istiğfar etmek

Kahve falında istiğfar etmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, kazançlı işlere girileceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, yanlış işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında istiğfar etmek gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları edinebilir, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz.

Kahve falında istiğfar getirmek nahoş sözler işiteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında istiğfar okumak kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tövbe istiğfar etmek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, karlı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında istiğfar etmek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında istiğfar çekmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine işarettir.

Kahve falında tövbe istiğfar getirmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, kazancını iki kat arttıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir