AnaSayfa / Genel / Kahve falında istendiği görmek

Kahve falında istendiği görmek

Kahve falında istendiği görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, gönlünün rahata ereceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında istendiği gördüyseniz:

  • Akılda tutmakta fayda var.

Kahve falında ali ismini görmek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, kişinin her işi severek yapacağına işaret eder.

Kahve falında isli ev görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına rivayet eder.

Kahve falında silahla vurulmak istenmek zor ve kötü günlerin geleceğine, söz ve yetki sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kübra ismi görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, kurtuluşu bulacağına işarettir.

Kahve falında isminin görmek falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin ismini görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine tabir olunur.

Kahve falında istendiği görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yasemin ismini görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, rahatının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir