AnaSayfa / Genel / Kahve falında isli ev görmek

Kahve falında isli ev görmek

Kahve falında isli ev görmek aydınlık bir döneme girileceğine, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında isli ev gördüyseniz:

  • Başkalarına baskı yapmamanızda fayda var.

Kahve falında evlenmek isteyipte evlenememek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına rivayet eder.

Kahve falında evleneceğin kişinin ismini duymak fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında isli ev görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evleneceği kişinin ismini görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında evde istenmemek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında yahya ismi duymak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında isli perde görmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında islam görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir