AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlenmek istememek

Kahve falında evlenmek istememek

Kahve falında evlenmek istememek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, maddi kriz yaşanacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evlenmek istememek gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin planlarınızı yerine getirmeniz, özel birisini memnun etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında istemedi biriyle evlenmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında istemeyerek evlenmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine inanılır.

Kahve falında istemedin biriyle evlenmek maddi imkânların günden güne çoğalacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında istemediğiyle evlenmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına inanılır.

Kahve falında istemediğin biriyle evlendiğini görmek maddi güç sahibi olacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında istemediği biriyle evlenmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında istemeyerek evlendiğini görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına delalet eder.

Kahve falında istemediğin bir erkekle evlenmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir