AnaSayfa / Genel / Kahve falında istediğin zaman uçmak

Kahve falında istediğin zaman uçmak

Kahve falında istediğin zaman uçmak canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, bol nimete kavuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, çok başarılı işlere adım atacağına, düşmanların çok üzüleceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, gelir elde edeceğine işarettir.

Kahve falında istediğin zaman uçmak gördüyseniz:

  • Bir yatırım size güvenli görünse bile, kendi payınıza düşen kısmı iki kere incelemenizde fayda var.

Kahve falında istediğin zaman uçmak borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında istediği zaman uçmak öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında istediği zaman uçtuğunu görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında uçmak istemek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, biraz olsun hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında yakın zamanda ölen birini görmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında zaman atlamak işlerin açılacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine inanılır.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin birini öpmek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek ekmeğine leke süreceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir