AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıssız ada görmek

Kahve falında ıssız ada görmek

Kahve falında ıssız ada görmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında ıssız ada gördüyseniz:

  • Hazır fırsatlar mevcutken, işleri hızlandıracak daha kısa yollar aramanızda fayda var.

Kahve falında ıssız ada görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında ıssız görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ıssız bir yerde ev görmek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Kahve falında ıssız bir yer görmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında ıssız bir yerde olmak sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıssız sokak görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, mesleğinde atılım yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıssız adaya düşmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kendini ıssız bir yerde görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir