AnaSayfa / Genel / Kahve falında ismini farklı görmek

Kahve falında ismini farklı görmek

Kahve falında ismini farklı görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, ilim irfan sahibi olacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, ilişkilerin noktalanacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ismini farklı gördüyseniz:

  • Rekabet içeren veya mücadele gerektiren durumlar hayata, dış görünümünüze ya da geleceğe yaklaşımınızı değiştirebilir.

Kahve falında ismini farklı görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine inanılır.

Kahve falında farklı ayakkabı görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına işaret eder.

Kahve falında gözleri farklı renkte görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, evlatlarından memnun olacağına tabir olunur.

Kahve falında farklı ev görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, zevki sefa içinde olacağına inanılır.

Kahve falında olduğunu fark etmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında farklı dil konuşmak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına inanılır.

Kahve falında teki farklı ayakkabı giymek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki ayağa farklı ayakkabı giymek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir