AnaSayfa / Genel / Kahve falında olduğunu fark etmek

Kahve falında olduğunu fark etmek

Kahve falında olduğunu fark etmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında olduğunu fark etmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine kulak asmamalı veya planlarınıza karışmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında teki farklı ayakkabı giymek işlerini düzene sokacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine inanılır.

Kahve falında olduğunun farkına varmak maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına alamet eder.

Kahve falında kabeyi farklı görmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini farklı görmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına tabir olunur.

Kahve falında kişiyi olduğundan farklı görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında farklı hayvan görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine delalet eder.

Kahve falında farklı çift ayakkabı görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıları farklı giymek hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir