AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlenmek isteyipte evlenememek

Kahve falında evlenmek isteyipte evlenememek

Kahve falında evlenmek isteyipte evlenememek yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, geri plana düşeceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında evlenmek isteyipte evlenememek gördüyseniz:

  • Bazı konulara tamamen kayıtsız kalmanız, karşı tarafı çileden çıkartabilir.

Kahve falında evlenmek isteyipte evlenememek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evlenmek isteyen birini görmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında istenmeyen biriyle evlenmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında evlendirilmek istenmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine işaret etmektedir.

Kahve falında evlenmek için istendiğini görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına işaret eder.

Kahve falında evleneceği kişinin ismini görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına delalettir.

Kahve falında evleneceğin kişinin ismini duymak sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine inanılır.

Kahve falında isli ev görmek mutlu bir evliliğe, her işten alnının akıyla çıkmaya işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir