AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı sevgilisiyle görmek

Kahve falında arkadaşı sevgilisiyle görmek

Kahve falında arkadaşı sevgilisiyle görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşı sevgilisiyle gördüyseniz:

  • Başarmak veya ortaya çıkartmak istediğiniz konularda, sonuçlandırmak istediğiniz işlerde rahatsızlık yaratan ne varsa ortadan kaldırmanın bir yolunu bulabilirsiniz.

Kahve falında bir arkadaşı sevgili olarak görmek iş yeri sahibi olacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyi arkadaşıyla aldatmak zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşın sevgilisiyle öpüşmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakın arkadaşını sevgili olarak görmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının sevgilin olduğunu görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin en yakın arkadaşını görmek çok iyi mevkilere geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşlarını görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgili ve arkadaşlarını görmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir