AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak kitap görmek

Kahve falında ıslak kitap görmek

Kahve falında ıslak kitap görmek istediği yola çıkacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, bir sınavdan geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında ıslak kitap gördüyseniz:

  • Aniden biryere çağırılabilirsiniz, halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Kahve falında ıslak kitap görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ıslak perde görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, sıhhat kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak bulgur görmek maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında elini ıslak görmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak deniz kumu görmek kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ıslak ot görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine delalettir.

Kahve falında ıslak bir şey görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak beyaz çamaşır görmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir