AnaSayfa / Genel / Kahve falında iskemlede oturmak

Kahve falında iskemlede oturmak

Kahve falında iskemlede oturmak rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına yorulur.

Kahve falında iskemlede oturmak gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor durumlar için başka kişilerin tecrübelerine veya bilgilerine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında iskemlede oturmak maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında iskemle görmek borç ödemeye, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında tarihi evde oturmak ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında karyolada oturmak birçok işin birlikte yapılacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tekerlekli sandalyede oturmak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında eski oturduğu eve taşınmak evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sahilde oturduğunu görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında durakta oturmak hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir