AnaSayfa / Genel / Kahve falında iskelet kafa görmek

Kahve falında iskelet kafa görmek

Kahve falında iskelet kafa görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, büyük paralara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında iskelet kafa gördüyseniz:

  • Sansınızı iyi kullanın.

Kahve falında iskelet kafası görmek sağlık içinde yaşanacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına rivayet eder.

Kahve falında iskelet kafa görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında kafa iskeleti görmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıkta iskelet görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında ölü iskeleti görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar içinde iskelet görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında timsah iskeleti görmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına işaret eder.

Kahve falında mezarda insan iskeleti görmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir