AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı için kavga etmek

Kahve falında arkadaşı için kavga etmek

Kahve falında arkadaşı için kavga etmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, kazancının günden güne artacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı için kavga etmek gördüyseniz:

  • Yanlız aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında arkadaşını başkasıyla kavga ederken görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yakın arkadaşıyla kavga etmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşınla kavga yapmak kazancını doğru şekilde kullanacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında yakın bir arkadaşınla kavga etmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşıyla kavga etmek özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşlarının kavga ettiğini görmek uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın kavga ettiğini görmek bol para kazanacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iyi arkadaşınla kavga etmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir