AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arkadaşıyla kavga etmek

Kahve falında eski arkadaşıyla kavga etmek

Kahve falında eski arkadaşıyla kavga etmek onların bir adım önüne geçeceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine yorulur.

Kahve falında eski arkadaşıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Ciddi bir yapıdasınız.

Kahve falında eski arkadaşıyla kavga etmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski arkadaşla kavga etmek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski arkadaşla kavga ettiğini görmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine işaret eder.

Kahve falında eski arkadaşlarla kavga etmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine işaret eder.

Kahve falında eski bir arkadaşla kavga etmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle kavga etmek rızkının genişleyeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin eski sevgilisiyle kavga etmek fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, ettikleri duanın kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında eski eşle kavga etmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir