AnaSayfa / Genel / Kahve falında işten ayrılıp başka işe girmek

Kahve falında işten ayrılıp başka işe girmek

Kahve falında işten ayrılıp başka işe girmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, her zaman çok başarılı olacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işten ayrılıp başka işe girmek gördüyseniz:

  • Memnun edilmesi zor kişileri etkilemek için çok fazla enerji harcamamalısınız.

Kahve falında işten ayrılıp başka işe girmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işten ayrılmayı görmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Kahve falında işten ayrılan arkadaşını görmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında işten ayrılma görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına işaret eder.

Kahve falında işten ayrılacağını görmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, çok daha iyi günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında işten ayrılanı görmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine işarettir.

Kahve falında başka işe girmek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine yorulur.

Kahve falında başka bir işe girmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir