AnaSayfa / Genel / Kahve falında işçi görmek

Kahve falında işçi görmek

Kahve falında işçi görmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, ondan kazanç elde edeceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında işçi gördüyseniz:

  • Yeni teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında işçisini görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına işarettir.

Kahve falında inşaat işçisi olmak bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, patron koltuğuna geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında inşaat işçileri görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında işçi arı görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında işçi almak ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında eski işçiyi görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına işarettir.

Kahve falında eski işçisini görmek karalar bağlayacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına işarettir.

Kahve falında patronun işçisini görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, iyi günler yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir