AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski işçisini görmek

Kahve falında eski işçisini görmek

Kahve falında eski işçisini görmek zor ve karamsar günler geçireceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski işçisini gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olunmaması durumunda hoş olmayan bir dolu zincirleme olay kendini gösterebilir.

Kahve falında eski işçiyi görmek yaşama dört elle sarılacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına işarettir.

Kahve falında eski işçisini görmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patronun işçisini görmek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında işçi çıkarmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işçi arı görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çalışan işçiler görmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında tarlada çalışan işçiler görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında inşaat işçileri görmek tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir