AnaSayfa / Genel / Kahve falında inşaat işçisi olmak

Kahve falında inşaat işçisi olmak

Kahve falında inşaat işçisi olmak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, yüzün güleceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında inşaat işçisi olmak gördüyseniz:

  • Caydırıcı olmak için oldukça fazla çaba göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında inşaat işçisi olmak işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına inanılır.

Kahve falında inşaat işçileri görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında inşaat işçisi görmek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına delalettir.

Kahve falında işçi görmek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına işaret eder.

Kahve falında eski işçiyi görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında işçi arı görmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine işaret eder.

Kahve falında işçisini görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, ölümcül hastalıklara işaret inanılır.

Kahve falında eski işçisini görmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir