AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronun işçisini görmek

Kahve falında patronun işçisini görmek

Kahve falında patronun işçisini görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında patronun işçisini gördüyseniz:

  • Yararlı kontaklar kurabilirsiniz.

Kahve falında patronun işçisini görmek alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işçi çıkarmak hayatının belli bir rutine oturacağına, başarılı ve kazançlı olacağına alamet eder.

Kahve falında işçisini görmek etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yol işçisi görmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, rahatının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında inşaat işçileri görmek büyük ferahlık yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski işçiyi görmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski işçisini görmek yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına tabir olunur.

Kahve falında inşaat işçisi görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir