AnaSayfa / Genel / Kahve falında işçisini görmek

Kahve falında işçisini görmek

Kahve falında işçisini görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında işçisini gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da işleri kendi yolunuzdan halletme konusunda fazla ısrarcı ya da talepkar olabilirsiniz.

Kahve falında eski işçisini görmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine delalettir.

Kahve falında işçi görmek adının her yerde geçeceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek işçi görmek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında çalışan işçiler görmek sıkıntısından kurtulacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında işçi arı görmek kötü günler görüleceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işçilere kızmak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında işçiyi kovmak ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, adının yayılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işçi çıkarmak kötülerin uzaklaştırılacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir