AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş tulumu görmek

Kahve falında iş tulumu görmek

Kahve falında iş tulumu görmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında iş tulumu gördüyseniz:

  • Evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Kahve falında iş tulumu görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında iş tulumu giymek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz tulum görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, moralinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tulum çalmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı tulum görmek çok mutlu günler geçireceğine, saygınlık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tulum elbise görmek doyasıya sefasını süreceğine, dinden çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı tulumlu bebek görmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında tulum giydiğini görmek hayata karşı cesaretleneceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir