AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı tulumlu bebek görmek

Kahve falında sarı tulumlu bebek görmek

Kahve falında sarı tulumlu bebek görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, zenginlik sahibi olunacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sarı tulumlu bebek gördüyseniz:

  • Kısacası beklenmedik şeyler yapmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında sarı tulumlu bebek görmek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında bebek tulumu görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebek tulumu görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, geçiminin yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi bebek tulumu görmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mavi tulumlu bebek görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek tulumu almak iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine yorulur.

Kahve falında pembe bebek tulumu görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz bebek tulumu görmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir