AnaSayfa / Genel / Kahve falında tulum çalmak

Kahve falında tulum çalmak

Kahve falında tulum çalmak üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, hayırlı işlerde yer alacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında tulum çalmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde yanlış anlaşılmamak için, kendinizi ifade ederken çaba göstermelisiniz.

Kahve falında tulum çalmak kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iş tulumu giymek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tulum giydiğini görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına delalettir.

Kahve falında tulum görmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, geçiminin güçleşeceğine işarettir.

Kahve falında tulum elbise görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında elbise tulum görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek tulumu görmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tulum elbise giymek helal rızka kavuşacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir