AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş adamı olmak

Kahve falında iş adamı olmak

Kahve falında iş adamı olmak zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, yolunun açık olacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında iş adamı olmak gördüyseniz:

  • Evlilik ya da aşk ilişkileriniz zayıf durumdadır.

Kahve falında büyük iş adamı görmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında ünlü iş adamı görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iş adamı görmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine işaret eder.

Kahve falında iş adamıyla konuşmak özgüveninin artacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında tanınmış iş adamı görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında çok zengin iş adamı görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iş adamı olmak kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamın evine gitmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir