AnaSayfa / Genel / Kahve falında irinli yara görmek

Kahve falında irinli yara görmek

Kahve falında irinli yara görmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına tabir olunur.

Kahve falında irinli yara gördüyseniz:

  • Maddi riskler almamakta fayda var.

Kahve falında irinli yara görmek kazancın helal şekilde artırılacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında gözde irin görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çıbandan irin aktığını görmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, önemli kararlar alınacağına alamet eder.

Kahve falında sivilce irin görmek şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında irin akıtmak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında irin yemek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında memeden irin görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, geçim derdine düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ayağından irin aktığını görmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir