AnaSayfa / Genel / Kahve falında memeden irin görmek

Kahve falında memeden irin görmek

Kahve falında memeden irin görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında memeden irin gördüyseniz:

  • Gizli kalmış konular aydınlanabilir, araştırdığınız olaylar veya kişiler varsa sonunda aradığınız bilgiler açığa çıkabilir.

Kahve falında memede irin görmek büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında memeden irin aktığını görmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına inanılır.

Kahve falında memeden irin görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, iyi haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında irin çıkarmak sözleri tutulacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında irin ve kan görmek darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünden irin aktığını görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinden irin aktığını görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudundan irin görmek tatsız durumlar yaşanacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir