AnaSayfa / Genel / Kahve falında hurma ve zemzem görmek

Kahve falında hurma ve zemzem görmek

Kahve falında hurma ve zemzem görmek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında hurma ve zemzem gördüyseniz:

  • Aşırı titizlik moral bozucu görüntü verebilir.

Kahve falında zemzem ve hurma görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına işarettir.

Kahve falında hurma ve zemzem görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hurma yemek zemzem içmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zemzem içmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında zemzem suyunda yüzmek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında zemzem görmek gerginliğin biteceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında zemzem suyu istemek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kazancın çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında hacca gitmek zemzem içmek fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir