AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazı düğümlenmek

Kahve falında boğazı düğümlenmek

Kahve falında boğazı düğümlenmek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında boğazı düğümlenmek gördüyseniz:

  • Kalbinizin sesini dinleyin.

Kahve falında boğazı düğümlenmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğümlü saç görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında ipin düğümünü çözmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğümlenmiş ipi çözmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında düğümlü iplik görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine yorulur.

Kahve falında düğüm çözememek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine işarettir.

Kahve falında düğüm atmak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında saç düğümü çözmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir