AnaSayfa / Genel / Kahve falında iple kıl almak

Kahve falında iple kıl almak

Kahve falında iple kıl almak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, karanlıkların aydınlanacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında iple kıl almak gördüyseniz:

  • Kendinizi kurma özelliğiniz, olaylara sübjektif yaklaşmanıza yol açabiliyor.

Kahve falında iple kıl almak hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ipe asılmış çamaşır görmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ip üzerinde uçmak yeni kısmetlere nail olacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında mor ip görmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına delalettir.

Kahve falında beyaz ip vermek her daim temkinli olacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında ipe tutunarak sallanmak onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında dolanmış ip görmek mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında düğümlenmiş ip görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir