AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ip vermek

Kahve falında beyaz ip vermek

Kahve falında beyaz ip vermek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, işlerinin kapanacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına yorulur.

Kahve falında beyaz ip vermek gördüyseniz:

  • Fazla detaycı düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında siyah ve beyaz ip görmek muradınıza ereceğinize, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı beyaz ip görmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz iple dantel görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında siyah beyaz ip görmek işinde başarılı olacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz ip bağlamak kazançlı bir işin başına geçileceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kalın ip görmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından beyaz ip çıkarmak neşeleneceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz dikiş ipi görmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir