AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip çektiğini görmek

Kahve falında ip çektiğini görmek

Kahve falında ip çektiğini görmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine yorulur.

Kahve falında ip çektiğini gördüyseniz:

  • Yumuşatıcı cümlelerin işe yaraması zor görünüyor.

Kahve falında ip çektiğini görmek risk almaktan özenle kaçınacağına, küslükleri bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insanların halay çektiğini görmek işinde verimsiz olacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine işaret eder.

Kahve falında halay çeken insan görmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle fotoğraf çektirmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halay çeken birini görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, şansının ve bahtının açık olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının dişini çektiğini görmek sorunların günden güne artacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağlam diş çektirmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalettir.

Kahve falında saçlara fön çektirmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir