AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaş kurtarmak

Kahve falında arkadaş kurtarmak

Kahve falında arkadaş kurtarmak kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, afiyette giden düzeninden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaş kurtarmak gördüyseniz:

  • İmajınızı veya mevcut pozisyonunuzu güvenceye alacak bir değişiklik yapabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşlarını kurtarmak üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını kurtardığını görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını uçurumdan kurtarmak kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını ölümden kurtarmak hak yolunu bulacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını boğulurken kurtarmak aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşı kurtarmak işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kurtarmak işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının hayatını kurtarmak gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir