AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı ikiye ayırdığını görmek

Kahve falında yılanı ikiye ayırdığını görmek

Kahve falında yılanı ikiye ayırdığını görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine alamet eder.

Kahve falında yılanı ikiye ayırdığını gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor konuların ya da durumların dışında kalmanızda fayda var.

Kahve falında yılanı ikiye ayırdığını görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine işarettir.

Kahve falında yılanı ikiye ayırmak sıkıntıların bir anda biteceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza yorulur.

Kahve falında yılanı parçalara ayırmak esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında eti kemiğinden ayırmak gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçları ortadan ayırmak bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kavga eden iki kişiyi ayırmak akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini öldürüp parçalara ayırmak maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına yorulur.

Kahve falında birini parçalara ayırmak kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir