AnaSayfa / Genel / Kahve falında insana saldırmak

Kahve falında insana saldırmak

Kahve falında insana saldırmak herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına delalettir.

Kahve falında insana saldırmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı, tecrübelerinizi veya bilginizi paylaşmak konusunda istekli olursanız reddedilmesi zor bir teklif söz konusu olabilir.

Kahve falında insana saldırmak yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine bıçakla saldırmak Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan saldırdığını görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kazancının günden güne arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında arabaya saldırmak çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedilerin saldırdığını görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine inanılır.

Kahve falında başkasına köpek saldırdığını görmek hileli durumlarla karşılaşılacağını, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına yorulur.

Kahve falında kurt saldırdığını görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına delalet eder.

Kahve falında ineğin saldırdığını görmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir