AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan sırtı görmek

Kahve falında insan sırtı görmek

Kahve falında insan sırtı görmek büyük başarılara imza atacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, onları rahat ettireceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insan sırtı gördüyseniz:

  • Hiç olmadığınız kadar politik olmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında sırtı dönük insan görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir insanı sırtında taşımak ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtta insan taşımak ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, o kişiye zararının dokunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir insanın sırtına binmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında insan sırtı görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insanın sırtına binmek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtında insan taşıdığını görmek güçten düşeceğine, yorulacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insanın sırtını görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir